Podsetnik

U koliko želite da ne propustite ovaj događaj, ostavite nam e-mail adresu na koju ćemo Vas blagovremeno podsećati.

Kako Živeti Svoj Život Kao Bog?!

Intezivne radionice

14.03.2015. Workshop

Serijal knjiga RAZGOVORI S BOGOM, preveden na 37 jezika, dotakao je milione ljudi i inspirisao važne promene u njihovim svakodnevnim životima. Autor serijala Razgovori s Bogom je Neale Donald Walsch, savremeni duhovni pisac čije reči nastavljaju da duboko dotiču svet.
Radionice su namenjene svima koji žele da se upoznaju ili dublje zarone, budu i ostanu bliže sa materijalom Razgovora s Bogom, obnove i prošire razumevanje o Bogu, Životu i sebi samima.... budu promena koju žele da vide u svetu.


Devet knjiga otkriva na 3000 stranica sve šta je Neale doživeo u direktnoj komunikaciji sa Božanstvom. Narednih dvadeset knjiga opisuje nova otkrića i saznanja na putovanju sa Razgovorima s Bogom. Razgovori s Bogom objašnjavaju i govore kako život funkcioniše u svim svojim aspektima, inspirišu i pomažu kako da podignemo veru u sebe i veru u život = Bog.
Na predavanju će biti prezentirana i najavljena intenzivna radionica Kako Živeti Svoj Život Kao Bog koja će se održati 18. I 19. Oktobra u Novom Sadu pod vodstvom trenerice predavača Mirjane Šajković koja će vam pomoći da direktno doživite Razgovore s Bogom i primenite u svakodnevnom životu.


Mirjana Šajković je članica ličnog tima Neale Donald Walscha, autora serijala knjiga Razgovori s Bogom. Prošla je mnoge RsB treninge i škole (2010.-2013): Živi Kao Bog, Duhovni Mentorski Program, Školu mudrosti RsB … RsB trener i coach, Reiki terapeut (2012). Praktičarka Kvantne harmonizacije (2014), medjunarodni Wingwave coach, NLP practitioner for business.
Poseduje dvadesetpetogodišnje iskustvo u oblasti lokalnog i medjunarodnog marketinga i petnaestogodišnje iskutvo u televizijskoj i filmskoj produkciji.

 Rođeni ste da biste bili sretni. A ako ste sretni, tada ste rođeni da budete još sretniji. Čak i ako ste jako sretni, možete biti još sretniji. Koliko sretni možete biti? Koliko tačno sretniji možete biti? Pa.... možete biti sretniji od Boga.

Podsetite se i naučite kako da živite kao Bog i kako da budete sretniji od Boga!
Intezivne radionice u Beogradu 7.i 8. Marta i u Zagrebu 28. i 29. Marta.

Ukoliko bi vam više odgovarao sporiji ritam, predlažemo radionicu ŽIVI KAO BOG koja se odražava utorkom i četvrtkom počev od 3. Marta u trajanju od četiri nedelje.


Rezervišite svoje mesto na vreme putem mejla MirJana@zivikaoBog.com i telefona 0669604096

 ŠTA POLAZNICI KAŽU:

" Veoma sam srećan i zahvalan za učešće u ovoj radionici . To je pomoglo da shvatim kako da identifikujem svoju istinu, ono što je zaista važno za mene , i da se identifikujem nedovršeni posao i pomirenje koje doprinosi mojoj ličnoj evoluciji. Ona mi je pomogla da naučim kako da se povežem sa mojom dušom .” Ivan M.

" Sviđa mi se način predavanja. Vaše prisustvo ...! Ja sada kažem istinu bez osećaja krivice . Ja se više ne osećam uvređenim kada stvari ne idu onako kako mislim da je najbolje. To mi daje vremena da rastem. Hvala vam puno . " Ljiljana Z.

" Osećam MirJanu da je moj novi prijatelj . Učila nas je da se fokusiramo unutar sebe, da idemo na Više mesto, Božje mesto. ... da je naša svrha na Zemlji da iznova kreiramo sebe u najvećoj verziji sebe - Božanstva u ljudskom obliku Dala nam je alat za svakodnevno korišćenje, ' Ko sam ja?' i proces ' Logika duše '. Ona nas je učila da znamo da smo kao kap u okeanu ... da mi ne zahtevamo spoljni izvor za naše smernice i znanje ... mi imamo sve što nam treba i više od toga, unutar nas . Sve tako divno . I onda , najbolje od svega , mi se svi okupili i i zajednički delili .Osećam ljubav.... osećam ljubav . " Gordana Đ.

 

Komentari

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- Carolija -->
<ins class="adsbygoogle"
style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-2060504039282402"
data-ad-slot="2975897777"
data-ad-format="auto"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Prijavite se za newsletter

Razgovarajte saNealom