Bog sutrašnjice

8.12.2013. Knjige

 Čovječanstvo samo što nije stvorilo novi oblik duhovnosti. Nova Duhovnost će ljudima omogućiti izražavanje prirodne sklonosti prema Božanstvu, a da nitko ne bude kriv zbog načina na koji je izražava, a da nitko nikoga ne ubija zbog toga. Kada čovječanstvo prihvati Novu Duhovnost, ona će, dakako, promijeniti sve. A danas je upravo to potrebno.

U ovoj knjizi je zapisano čudesno pretkazanje. Ono potječe iz čudesnog izvora. Autor Neale Donald Walsch kaže da dolazi izravno od Boga. Vjerovali u to ili ne, teško ćete se oduprijeti nevjerojatnoj i dubokoj viziji naše bliske budućnosti.

"Bog sutrašnjice" doslovce kaže da će čovječanstvo uskoro ponovno stvoriti vlastito iskustvo Boga i da će ono naposljetku iscijeliti iskustvo čovjeka o čovjeku. Možete se složiti ili ne složiti sa sadržajem ove knjige, ali nikada nećete zaboraviti da ste je pročitali.

Sve velike istine počinju kao bogohuljenje.
Došao je trenutak da iskušate svoja najsvetija uvjerenja.
Ako uskoro ne iskušate svoja uvjerenja, Ona će iskušati vas.
Ova knjiga želi biti izazovna.
Ova je knjiga napisana da bi spasila svijet.

Neale Donald Walsch je napisao trideset knjiga; utemeljio je neprofitnu Fondaciju Razgovori s Bogom, kao i Ekipu Čovječanstva, (Humanity’s Team), temeljnog svjetskog pokreta kojemu je cilj pripomoći u stvaranju novoga oblika duhovnosti na Zemlji.

Prevela: Radha Rojc Belčec

 

Komentari