Jedina Važna Stvar

15.07.2013. Knjige

Cena: $14.87

Datum Izdavanja: 16. Oktobar, 2012 Serija: Razgovori sa Čovečanstvom (Knjiga 2)

Opis Knjige

Nešto veoma neobično se dešava na ovoj planeti . Vi ste bez sumnje to primetili. To može da proizvodi više od normalnog obima izazova i nespojenosti u vašem životu , a možda čak i neke velike potrese .

 

Verovatno primećujete to i u životima drugih .
Dok ste možda mislili da to sve samo vaš um igra trikove aa vama; te stvari se zaista nisu dešavale drugačije, i da si samo malo umoran/na ,malo prezauzet/a ,malo preosetljiv/a .
Ali sada, kad svaki dan predstavlja rastuće prepreke i uvećane izazove i sve više i više ličnih problema se pojavljuje suočiti i izlečiti, očigledno je da sve ovo nije iluzija, niti preterivanje.

Dakle, možda se pitate : " Zašto se sve ovo dešava ? Šta radim pogrešno ? "
I ovde je odgovor . . .
Ti ne radiš ništa loše .
I . . . postoji nešto vrlo neobično što se dešava upravo sada u vašem životu , a širom planete...


                 Najbolja knjiga u 2013 godini do sada

Tvrd povez: 234 strane
Izdavač: Emnin Books; Prvo Izdanje (October 16, 2012)
Jezik: Engleski
ISBN-10: 1401942369
ISBN-13: 978-1401942366
Dimezija: 0.9 x 6 x 9 inča
Težina: 1 pounds
Prosečan pregled korisnika: 4.6 od 5 zvezda
Amazon Najbolji prodajni rang: #67,224 u knjigama

 

Nikada ranije nisam napisao pregled, ali ova knjiga je tako fantastična da sam morao napisati, iako sam pročitao tek pola...Ispunjava sve delove koji nedostaju i koje sam tražio....Neale-ov način objašnjavanja poruka je tako lagan za razumevanje i vrlo jasan. Najbolja knjiga za svakoga da razume plan svoje duše, našu svrhu i sve odgovore na Zašto i Kako..

Ne ustručavajte se ni sekunde ako razmišljate o kupovini ove knjige, nećete zažaliti.Ne preskačite ni jedno poglavlje, iako Neale kaže da možete ako želite, jer ako to uradite propustićete velike grumene mudrosti i bistrine.

 

Evo nekoliko najvećih grumena zlata:

Božanstvo je sve ovo i mnogo više od toga. Strpljenje i Ljubaznost, Dobrota i Milost, Prihvatanje i Trpeljivost... Mudrost i Bistrina...Nežnost i Lepota, Nesebičnost i Plemenitost, Dobrotaii Velikodušnost.. I da, mnogo, mnogo više.

Možete da zamislite sve ove stvari, možete da razmislite o svim ovim stvarima, možete da držite konceptualno sve ove stvari, kao ideju, ali dok ne izrazite sve ove stvari u vama, kroz vas, kao sebe, niste doživeli Božanstvo.


I nikada nećete imati priliku da doživite ove stvari, ako vam Život ne pruži takvu priliku.

"Priča o rodjenju čovečanstva u kosmičkoj zajednici Visoko Razvijenih Bića (HEB) je uveliko završena, urezana u Svaki Trenutak.


Sve je već došlo u mesto Vremena / Ne vremena. To je samo ponovo svedočenje Priče, očima naše Svesti zagledane u nju, očekivane. To smo mi, svedoci, koji čine otkrivenu priču stvarnu nama. "

            Knjiga Jedina Važna Stvar uskoro u Srbiji!

Više informacija možete dobiti putem mejla:

                         info@zivikaoBog.com

 

Komentari