Živi kao Bog


Promena Promenea

Osnovni principi života

Svrha svih iskustava u vašem životu je da vas podstaknu na predivno prisećanje Ko Ste Vi putem demonstracije u relativnom smislu.

Promena Promenea

Pretvorite Očekivanje u Predviđanje

Ništa ne uništava vezu (ili bilo šta drugo) brže nego očekivanje. Kada očekujete nešto od nekoga, vi mu oduzimate slobodu. A sloboda je suština Ljubavi. Zato ako zaista volite nekoga, uvek ćete mu dopustiti da urade šta on bira.


Promena Promenea

Pretvorite Zabrinutosti u Čuđenje

Briga je Strahu blizak rođak. Ona je njegov prethodnik. Ona je kašalj pre prehlade, pogrešan korak pred padanje.

Promena Promenea

Kada se sve promeni, promeni sve (put ka iskustvu)

Pretvorite Strah u Uzbuđenje, Brigu u Čuđenje, Očekivanja u Predviđanje, Otpor u Prihvatanje, Razočarenje u Objektivnost, Ljutnju u Angažovanje, Zavisnost u Prioritetnost, Obavezu u Zadovoljstvo, Osudu u Zapažanje, Tugu u Sreću, Misao u Prisutnost, Reakciju u Odgovor, i Vreme Nemira u Vreme Mira.


Promena Promenea

Pretvorite Strah u Uzbuđenje!

Razgovori sa Bogom kažu da sve počinje Ljubavlju ili Strahom. Svaka misao, svaka reč, svaka akcija. Ništa nas ne otvara više čudima života od Ljubavi i ništa nas brže ne paralizuje od Straha. Ipak, strah je fikcija.

Živi kao Boga

Poruka Stvoritelja

Budite blagi jedni s drugima, i dobri. Budite blagi i prema sebi, i dobri. Shvatite da su te dve izjave povezane i jednake. Budite velikodušni jedni prema drugima, i delite. Budite velikodušni prema sebi, isto tako.


Živi kao Boga

Kako da maksimalno uživate u Životu?

Možda se i vama dešava da život krene nizbrdo, i vi ne znate šta vam je činiti? Možda se nadjete u situacijama kada umesto podrške dobijate kritike i to od onih koji su vam najbliži... Život se odvija po tudjim očekivanjima, a vi ga ispunjavate nesvesni toga... Ko je kriv, a ko odgovoran? I tada, umesto da živite život koji...

Živi kao Boga

Šta je Apsolutna Istina?

Ne znam za vas, ali ja sam proveo čitav svoj život tragajući za svojom istinom izvan sebe. Prvo sam je pronalazio u svojim roditeljima, koji su za mene predstavljali prvi autoritet i za koje sam pretpostavljao da nisu govorili Nista Osim Istine o svemu.


Knjigea

Šta se dešava kada stignemo tamo na "drugu stranu"?

Nakon stapanja sa svetlošću, svi nivoi svesti postaju jedno i s jednom svešću napuštaju ”odaju” – srž tvog bića – i ulaze u duhovnu ravan. Isto tako, svi delovi bića – telo, um, duša – postaju jedno. Takodje, sva tri sredstva stvaranja – misao, reč i delo – postaju jedno. Sve se stapa. Usitinu, ”smrt” je ponovno...

Oluja Pre Zatišjaa

Mislite da bi neko trebao da govori o ovome, zar ne?

Razgovori, male konverzacije započinju velike revolucije. I mi ovde govorimo o Konverzaciji Veka. Razgovori pomažu da ljudi promene mišljenje I da se odluče. A razgovor oko ovih tema bi mogao da zapali globalni pokret uz ogroman socijalni napredak, koji bi zaista promenio svet.