Živi kao Bog


Ključne Poruke RsB

Bog i mi smo jedno

Mi smo to isto od čega je i Bog stvoren, i obrnuto. Nema razlike, osim u stepenu. Ne volim da koristim ovaj stari i zamoran primer, ali mi smo Bogu kao kap vode okeanu: Jedno Isto, Jedan Deo Celine.

Knjige

Bog Sutrašnjice, II deo

Knjiga Bog Sutrašnjice govori da će se u sledećih trideset godina videti primer promena unutar čovečanstva koji je pozitivan ,transformativni, posve u smeru od unutra ka spolja, koji će promeniti smer kretanja ljudske istorije.


Živi kao Bog

Zašto nam toliko dugo treba da bi stvorili ono što želimo?

NEALE: Zašto mi toliko dugo treba kako bi stvorio stvarnost koju sam odabrao? BOG:Iz mnogih razloga. Jer nisi verovao da možeš da imaš to što biraš. Jer nisi znao šta da odabereš. Jer se i dalje trudiš da shvatiš šta je “najbolje“ za tebe. Jer unapred želiš garanciju da će svi tvoji izbori biti “dobri“. I zato što se...

Knjige

Vi živite u iluziji

Shvatite da živite u Iluziji, i da ništa od toga nije Stvarno. Ipak Iluzija pokazuje šta je Stvarno, i može vam pružiti iskustvo toga.


Knjige

Bog Sutrašnjice, I deo

Bog Sutrašnjice je najznačajnija knjiga. Ukoliko je niste pročitali,morate početi ovde,sada

RSB Za Čovečanstvo

Ako nas Bog zaista voli, zašto onda želi da doživimo bol?

Bog ne “želi nama” da doživimo bol. Bog ne “želi” bilo šta. Bog doživljava sebe kroz nas, i spoznaje Sebe na taj novi način. Bog ne dolazi kroz „ne-željeno“, nego iz Apsolutnog „Imanja“.


Knjige

Vi niste vaše telo, ili vaš um, ili vaša duša

Vi niste vaše telo. Vaše telo je nešto što imate. Vi niste vaš um. Vaš um je nešto što imate. Vi niste vaša duša. Vaša duša je nešto što imate. Ko ste onda vi?

Tekstovi

Nova godina

Ovo je veoma posebno vreme u godini jer je Vreme Novih Početaka. Za mene, Januar predstavlja čudo, uzbudjenje i oslobodjenje "novog početka". Stara Godina je iza mene i Nova je tek počela, tabla je obrisana i tanjir je čist.


Tekstovi

Ideja vredna pažnje

Pitam se šta bi se desilo kada bih išla okolo sa rekorderom i snimala svaki razgovor koji vodim u toku dana?

Tekstovi

Transparentnost u odnosima

Većina ljudi još uvek dosta toga ima da sakrije. Zašto? O čemu se tu radi?