Živi kao Bog


Živi kao Bog

Naučite KAKO da budete srećniji od Boga

Okončajte borbe i kreirajte Život uspunjen Srećom, Izobiljem, Svrhom kroz Stvarnu (i Jednostavnu) povezanost sa Bogom. Vaš Pravi Život je zamišljen da bude bezgraničan: ispunjen Radošću, Svrhom & Dubokom Povezanošću. Dolazi Vreme Kada Morate Shvatiti Da Ste Vi Jedini Izvor Koji Postoji. Prođite Kapiju & Prevaziđite...

RSB Za Čovečanstvo

Najveći korak ka Samosvesnosti je Zadovoljstvo

Zadovoljstvo je stanje koje zrači čovekovu “ Potpunu Pomirenost ” sa načinom na koji se stvari odvijaju. To je potpuno i pozitivno prihvatanje fizičkog, mentalnog i duhovnog stanja. To je apsolutna ljubav prema sebi, samoopraštanje i samoprihvatanje.


Tekstovi

Pet Vrhunskih Pitanja

Svaka ljudska boljka ima uzrok u nerazumevanju ovih pet pitanja. Nazivam ih Vrhunskim Pitanjima, jer odgovori na njih ne utiču samo na to kako percepiramo svet, već kako ga doživljavamo, zatim ne samo kako ga doživljavamo već i kako ga stvaramo.

RSB Za Čovečanstvo

Ako nas Bog zaista voli, zašto onda želi da doživimo bol?

Bog ne “želi nama” da doživimo bol. Bog ne “želi” bilo šta. Bog doživljava sebe kroz nas, i spoznaje Sebe na taj novi način. Bog ne dolazi kroz „ne-željeno“, nego iz Apsolutnog „Imanja“.


Ključne Poruke RsB

Da li se iko ponaša „neprikladno“?

Razgovori s Bogom nam kažu: „niko ne čini bilo šta što je neprikladno, na osnovu svog modela, tj pogleda na svet.“

Ključne Poruke RsB

Da li je zaista sve "SAVRŠENO"?

Postoji Nova misao, učenje koje kruži - u stvari , to traje već godinama - to može da bude i obmanjujuće i nekorisno (tako reći ništa opasno) ako nije dobro objašnjeno. To je učenje da "sve je savršeno ", i da je naš posao "videti savršenstvo " u stvarima kakve jesu, a ne gledati na bilo koji uslov kao "nije u redu ", ili kao...


Ključne Poruke RsB

Bog i mi smo jedno

Mi smo to isto od čega je i Bog stvoren, i obrnuto. Nema razlike, osim u stepenu. Ne volim da koristim ovaj stari i zamoran primer, ali mi smo Bogu kao kap vode okeanu: Jedno Isto, Jedan Deo Celine.

Živi kao Bog

Zašto nam toliko dugo treba da bi stvorili ono što želimo?

NEALE: Zašto mi toliko dugo treba kako bi stvorio stvarnost koju sam odabrao? BOG:Iz mnogih razloga. Jer nisi verovao da možeš da imaš to što biraš. Jer nisi znao šta da odabereš. Jer se i dalje trudiš da shvatiš šta je “najbolje“ za tebe. Jer unapred želiš garanciju da će svi tvoji izbori biti “dobri“. I zato što se...


Knjige

Vi živite u iluziji

Shvatite da živite u Iluziji, i da ništa od toga nije Stvarno. Ipak Iluzija pokazuje šta je Stvarno, i može vam pružiti iskustvo toga.

Knjige

Bog Sutrašnjice, I deo

Bog Sutrašnjice je najznačajnija knjiga. Ukoliko je niste pročitali,morate početi ovde,sada