Živi kao Bog


Iskustvo a

Povezivanje iskustva i mudrosti

Većina ljudi gleda na život kao nešto što im se događa. Ne vide život kao nešto što se događa kroz njih. Doživljavaju trenutke kao stvari koje susreću, a ne kao stvari koje su-stvaraju. Također doživljavaju stvarnost kao nešto što Sam Život stvara, umjesto kao nešto što se stvara unutar njihovog vlastitog Bića. Oni nisu...

Živi kao Boga

Šta je Apsolutna Istina?

Ne znam za vas, ali ja sam proveo čitav svoj život tragajući za svojom istinom izvan sebe. Prvo sam je pronalazio u svojim roditeljima, koji su za mene predstavljali prvi autoritet i za koje sam pretpostavljao da nisu govorili Nista Osim Istine o svemu.


Tumačenje RS Bogoma

Duše se nikada ne susreću slučajno

U novom svijetu stvaranja čovječanstva, koji se upravo izdiže na Zemlji kao rezultat prihvaćanja Nove Duhovnosti od strane naše vrste, pojavljuju se potpuno novi načini razmišljanja – načini koji mijenjaju određena ljudska iskustva u njihovom fizičkom životu. Na primjer, brak.

Živi kao Boga

Naučite KAKO da budete srećniji od Boga

Okončajte borbe i kreirajte Život uspunjen Srećom, Izobiljem, Svrhom kroz Stvarnu (i Jednostavnu) povezanost sa Bogom. Vaš Pravi Život je zamišljen da bude bezgraničan: ispunjen Radošću, Svrhom & Dubokom Povezanošću. Dolazi Vreme Kada Morate Shvatiti Da Ste Vi Jedini Izvor Koji Postoji. Prođite Kapiju & Prevaziđite...


RSB Za Čovečanstvoa

Najveći korak ka Samosvesnosti je Zadovoljstvo

Zadovoljstvo je stanje koje zrači čovekovu “ Potpunu Pomirenost ” sa načinom na koji se stvari odvijaju. To je potpuno i pozitivno prihvatanje fizičkog, mentalnog i duhovnog stanja. To je apsolutna ljubav prema sebi, samoopraštanje i samoprihvatanje.

Tekstovia

Pet Vrhunskih Pitanja

Svaka ljudska boljka ima uzrok u nerazumevanju ovih pet pitanja. Nazivam ih Vrhunskim Pitanjima, jer odgovori na njih ne utiču samo na to kako percepiramo svet, već kako ga doživljavamo, zatim ne samo kako ga doživljavamo već i kako ga stvaramo.


RSB Za Čovečanstvoa

Ako nas Bog zaista voli, zašto onda želi da doživimo bol?

Bog ne “želi nama” da doživimo bol. Bog ne “želi” bilo šta. Bog doživljava sebe kroz nas, i spoznaje Sebe na taj novi način. Bog ne dolazi kroz „ne-željeno“, nego iz Apsolutnog „Imanja“.

Ključne Poruke RsBa

Da li se iko ponaša „neprikladno“?

Razgovori s Bogom nam kažu: „niko ne čini bilo šta što je neprikladno, na osnovu svog modela, tj pogleda na svet.“


Ključne Poruke RsBa

Da li je zaista sve "SAVRŠENO"?

Postoji Nova misao, učenje koje kruži - u stvari , to traje već godinama - to može da bude i obmanjujuće i nekorisno (tako reći ništa opasno) ako nije dobro objašnjeno. To je učenje da "sve je savršeno ", i da je naš posao "videti savršenstvo " u stvarima kakve jesu, a ne gledati na bilo koji uslov kao "nije u redu ", ili kao...

Ključne Poruke RsBa

Bog i mi smo jedno

Mi smo to isto od čega je i Bog stvoren, i obrnuto. Nema razlike, osim u stepenu. Ne volim da koristim ovaj stari i zamoran primer, ali mi smo Bogu kao kap vode okeanu: Jedno Isto, Jedan Deo Celine.