Živi kao Bog


Živi kao Boga

Poruka Stvoritelja

Budite blagi jedni s drugima, i dobri. Budite blagi i prema sebi, i dobri. Shvatite da su te dve izjave povezane i jednake. Budite velikodušni jedni prema drugima, i delite. Budite velikodušni prema sebi, isto tako.

Živi kao Boga

Kako da maksimalno uživate u Životu?

Možda se i vama dešava da život krene nizbrdo, i vi ne znate šta vam je činiti? Možda se nadjete u situacijama kada umesto podrške dobijate kritike i to od onih koji su vam najbliži... Život se odvija po tudjim očekivanjima, a vi ga ispunjavate nesvesni toga... Ko je kriv, a ko odgovoran? I tada, umesto da živite život koji...


Živi kao Boga

Šta je Apsolutna Istina?

Ne znam za vas, ali ja sam proveo čitav svoj život tragajući za svojom istinom izvan sebe. Prvo sam je pronalazio u svojim roditeljima, koji su za mene predstavljali prvi autoritet i za koje sam pretpostavljao da nisu govorili Nista Osim Istine o svemu.

Knjigea

Šta se dešava kada stignemo tamo na "drugu stranu"?

Nakon stapanja sa svetlošću, svi nivoi svesti postaju jedno i s jednom svešću napuštaju ”odaju” – srž tvog bića – i ulaze u duhovnu ravan. Isto tako, svi delovi bića – telo, um, duša – postaju jedno. Takodje, sva tri sredstva stvaranja – misao, reč i delo – postaju jedno. Sve se stapa. Usitinu, ”smrt” je ponovno...


Oluja Pre Zatišjaa

Mislite da bi neko trebao da govori o ovome, zar ne?

Razgovori, male konverzacije započinju velike revolucije. I mi ovde govorimo o Konverzaciji Veka. Razgovori pomažu da ljudi promene mišljenje I da se odluče. A razgovor oko ovih tema bi mogao da zapali globalni pokret uz ogroman socijalni napredak, koji bi zaista promenio svet.

Živi kao Boga

Postanite najbolja verzija SEBE

Trajne promene I trajno isceljenje traže više od intelektualnog razumevanja. Morate se transformisati iznutra, živeći ono što ste naučili sve dok ne postane mudrost… navika…ISTINA. Sreća je dopustiti sebi da budete u redu s onim što je, a ne željeti i oplakivati ono što nije.Očito, ono što je,je ono što je trebalo biti, ili...


Božja poruka svetua

Osnova toliko toga

Ako je skoro svako na planeti pogrešno shvatio pojam Boga, onda skoro ništa što bilo ko radi na planeti neće funkcionisati kako treba. To je zato što je osnova toliko toga što rade rezultat njihovih uverenja o Bogu.

Božja poruka svetua

Da li ste spremni za veliko Šta ako?

Da li je moguće da postoji nešto što ne razumemo potpuno o Bogu, razumevanje koje bi sve moglo da promeni?


Božja poruka svetua

Naš prvi nesporazum u vezi sa Bogom: Boga se treba plašiti

Od svih stvari koje su mi rečene o Bogu tokom svih mojih godina provedenih na planeti, najtužnije je ono što je ponavljano iznova i iznova od strane svih autoriteta: Plašite se Boga. Hrišćanstvo je prepuno takvih opomena. Kao i Islam. Kao i učenja Judaizma.

Božja poruka svetua

BOŽIJA PORUKA SVETU

Bog nam još od početka govori, i to nam svakog dana postaje sve jasnije, da je Drevna Kulturna Priča čovečanstva o tome da treba da se plaši Boga očigledno i jednostavno netačna. U redu je da sada uklonimo ovo drevno učenje iz naše trenutne priče, i da prestanemo to da ponavljamo sebi i svojoj deci.