San Tvog Života

7.03.2008. Bilten

 Ti ziviš san sopstvene kreacije i nikada nije bila namera da to bude košmar. Neka sada još jednom - ponovo postane san tvog života...jer tvoj život je upravo to. S'toga sanjaj ...

Usni svet u kojem je Ljubav odgovor na sva pitanja, rešenje svakog problema, odgovor na svaku situaciju, iskustvo u svakom momentu.

Usni svet u kojem Život i ono što podržava najviše vrednosti u njemu ima najveće poštovanje i potpuno je izraženo.

Usni svet u kojem sloboda postaje najjači izraz života, u kojem niko ne stavlja tapiju na nečiju ljubav, u kojem su svi pozvani da izraze veličinu svog bića u svom punom izražaju.

Usni svet u kojem su moguća ravnopravnost za sve ljude i jednaki resursi dostupni svima i jednako poštovanje za sve, tako da svi ljudi mogu da iskuse raznolika čuda Života.

Usni svet koji ne poznaje osude, u kojem ljubav ne poznaje uslove i u kojem strah nije mera poštovanja.

Usni svet u kojem razlike ne znače podele, gde se individualni izražaj gaji i veličina Celine je izražena kroz veličinu njenih Delova.

Usni svet u kojem ima dovoljno, u kojem jednostavan akt podele stvara svesnost i svaka akcija to podržava.

Usni svet u kojem se nikada ne podržava patnja i nikada nije ignorisana, u kojem ne postoji netolerancija, niti mržnja postoji kao iskustvo.

Usni svet u kojem je ego ogoljen, superiornost napuštena i neznanje uklonjeno.
Usni svet u kojem greške ne znače sramotu, kajanje krivicu , niti osude prokletstvo.

Sanjaj sve ovo i više od toga.

Da li je ovo tvoj izbor? Onda sanjaj u sadašnjosti. Uz moć svojih snova okončaj noćnu moru svoje umišljenosti. Možeš odabrati ovo ili Iluziju.

Rečeno nam je i ranije, rečima pesnika, govornika i filozofa:

"Postoje oni koji vide stvari kakve jesu i pitaju se Zašto? A postoje i oni koji sanjaju stvari koje nikada nisu bile i pitaju se Zašto da ne?"

Šta ti kažeš?


Mnogo ljubavi ,


Neale

Komentari