Citati


Citatia

Nemojte zameniti jednu grupu verovanja za drugu

Zapamtite, uz ovaj, kao i uz sve Razgovore od Boga, vrednujte ono što ste pročitali kao dragoceno ali ne kao Nepogrešivo. Znajte da ste vi svoj najviši autoritet.

Citatia

Seminar o Istini

Zaljubljujemo se u ljude koji nam omogućavaju da se zaljubimo u sebe. Slobodno, kompletno, bezgranično i potpuno. To je Ljubav.


Citatia

Redefinisanje fokusa

U svetu se dogadjaju neke stvari koje nisu baš srećne, u tom trenutku, i bili su gori dani od ovog na zemlji, i biće i bolji od ovog, takodje.Ali sve dosta zavisi od nas.

Citatia

Vreme Vašeg Života

Da li je moguće da postoji još nešto što treba da razumemo o ovom iskustvu nazvanom Bog i Život?


Citatia

Mi smo oni na koje se čekalo

Pokušajte da unesete u um ideju o tome koliko dugo ova Zemlja postoji. Samo da vam dam, samo da nas smestim na odredjeni put, odredjeni kontekst, da nas stavim u vreme i prostor tako da možemo usredsrediti iskustvo koje imamo na neki odredjeni put.

Citatia

Svedok Vašeg Života

U toku sledećih nekoliko nedelja uradiću nešto drugačije. Prezentovaću vam povremeno odlomke iz spisa Razgovori s Bogom Povratak Duhovne Obnove koji se odigrao u oktobru 2012. u Medfordu, Oregon.


Citatia

Zamišljeni intervju sa Bogom na sportskom kanalu

Sezona fudbala je ponovo počela, i kada bi sportski kanal ESPN napravio intervju sa Bogom, čini mi se da bi mogao u velikoj meri da se odvija kao dijalog iz trećeg toma knjige Razgovori s Bogom…