Nemojte zameniti jednu grupu verovanja za drugu

19.07.2013. Citati

Zapamtite, uz ovaj, kao i uz sve Razgovore od Boga, vrednujte ono što ste pročitali kao dragoceno ali ne kao Nepogrešivo. Znajte da ste vi svoj najviši autoritet.

Bilo da čitate Talmud, Bibliju, Bhagavad-Gita, Kuran, Pali Kanon, Mormon Knjigu, ili bilo koji sveti tekst, nemojte smestiti izvor autoriteta izvan vas, već , radije, vidite da li je istina koju tamo tražite u harmoniji sa istinom u vašim srcima. Ako jeste, nemojte reći drugima, “Knjiga je istinita“. Recite: “Knjiga je istinita za mene“.


A ako vas drugi pitaju o načinu na koji vi živite, jer ste pronašli istinu unutar sebe, recite da vaš način nije bolji način, vaš način je prosto drugačiji način.


To je ono što predstavlja ova sadašnja komunikacija. Ova komunikacija je samo drugačiji način posmatranja stvari. Ako vas to još više približi vašoj unutrašnjoj istini, dobro je. Ali pazite se da to ne pretvorite u vaše nove “svete spise“ jer onda ćete samo zameniti jednu grupu verovanja za drugu.

========================================

Ako su Razgovori s Bogom dotakli vaše živote na pozitivan način, vi ste jedan od miliona ljudi širom sveta koji su doživeli takvo iskustvo. Svi čitaoci RSB su žudeli da nađu načina i sačuvaju te isceliteljske poruke u svojim životima. Jedan od najboljih načina da se to uradi je da se ovaj materijal čita i opet čita iznova i iznova – a mi smo učinili da to bude pogodno i lako za vas da uradite. Vratite se ovamo često i uživajte u odabranim citatima iz Razgovora s Bogom kosmologije, promenjene na regularnoj bazi, tako da vi možete “uronuti“ u 3000 strana materijala brzo i lako. Nadamo se da ste uživali u ovom tekstu, iz knjige: Zajedništvo s Bogom koju možete preuzeti ovde sa linka pokloni.


 

Komentari