Ključne Poruke RsB


Ključne Poruke RsBa

Ne postoji ništa što vi morate učiniti

A ako je, kao što kažete to Šta Bog Želi, istina da Bog uopšte ne želi išta, zašto onda da ne kršimo pravila, da živimo hedonističkim životom, i dopustimo da nas đavo preuzme? Ova poruka me baš frustrira. – AG, Minneapolis, Minn.

Ključne Poruke RsBa

Čekaj malo! Sve što se dešava je ’savršeno’?

Ja, kao Bog, se nikada neću mešati u vaše odluke – ali ću ih uvek znati. Stoga, možete pretpostaviti da ako se nešto događa vama, da je to savršeno što se događa- jer ništa nije nesavršeno u Božjem svetu.


Ključne Poruke RsBa

Da li se iko ponaša „neprikladno“?

Razgovori s Bogom nam kažu: „niko ne čini bilo šta što je neprikladno, na osnovu svog modela, tj pogleda na svet.“

Ključne Poruke RsBa

Da li je zaista sve "SAVRŠENO"?

Postoji Nova misao, učenje koje kruži - u stvari , to traje već godinama - to može da bude i obmanjujuće i nekorisno (tako reći ništa opasno) ako nije dobro objašnjeno. To je učenje da "sve je savršeno ", i da je naš posao "videti savršenstvo " u stvarima kakve jesu, a ne gledati na bilo koji uslov kao "nije u redu ", ili kao...


Ključne Poruke RsBa

Zakon suprotnosti

Naš poziv u životu je da okončamo strah. Potrebno je da napravimo ugovor sami sa sobom. Ugovor da nikada ne uskraćujemo sebi naš Pravi Identitet - čak i onda kada sve u prostoru oko nas i svetu izgleda drugačije. I stvarno, sve će izgledati drugačije. To je uloga Zakona Suprotnosti.

Ključne Poruke RsBa

Bog i mi smo jedno

Mi smo to isto od čega je i Bog stvoren, i obrnuto. Nema razlike, osim u stepenu. Ne volim da koristim ovaj stari i zamoran primer, ali mi smo Bogu kao kap vode okeanu: Jedno Isto, Jedan Deo Celine.