Možemo li promeniti način na koje promene menjaju nas?

20.06.2013. Promena Promene

Čitav život nije ništa drugo do proces, koji mi nazivamo “promena”. Razgovor koji ćemo voditi je osmišljen tako da ponudi put ka pomoći i miru ako se upravo sada suočavate sa promenama u životu.

Hajde da razgovaramo. Hajde da to bude razgovor tokom kojeg ćemo sprovesti izvanrednu istragu o tome kako život deluje na mentalnom i duhovnom nivou, iz čega će proizaći iznenadjujuće otkriće o načinu na koji možemo promeniti naše iskustvo o samoj promeni – što znači ,naravno, naše iskustvo o životu.

Da li prolazite kroz ogromne promene upravo sada? Ili možda kroz male? Istina je da nema tih stvari kao što su “male promene” , u samom smislu postojanja promene to nije važno. Sve su promene važne u životu jedne osobe, jer promena znači stvaranje, a stvaranje je važno.

Tako da ćemo u narednih nekoliko tekstova, izučavati iskustvo promene- I kako nas ona menja. Da li je način na koji nas promene menjaju van naše kontrole? Ili smo osuđeni, posle svega što je rečeno i učinjeno , da učinimo kako je Šekspir rekao: “Da trpimo praćke i strele sudbine nasilne?”

Ne postoji bolje vreme nego da sada počnemo diskusiju, upravo kada doživljavamo promenu iz 2012 u 2013 godinu- I još veće promene iz Poslednje Velike Epohe u Sledeću Veliku Epohu, i u novi ciklus od 5000+ godina , kako je prikazano u majanskom kalendaru.

Počećemo ovo istraživanje sa uključivanjem veoma bitnog koncepta : Promene u vašim životima se neće zaustaviti.

Ako razmišljate da malo predahnete od ovoga, da sačekate da se stvari malo slegnu, možete biti iznenadjeni. Neće doći do smirenja. Stvari su u stalnom stanju preokreta na ovoj planeti i u vašim životima jos dosta dugo. U stvari… da pa, mogao bih vam i reći,…. Ustvari, zauvek.

Promena je to što jeste- I nema načina da se to promeni.

Ono što se može promeniti je način na koji se nosite s promenama, i način na koji vas promene menjaju.

To je ono o čemu ćemo ovde pričati.

Pričaćemo o tome kako da se nosite s ogromnim promenama a ne samo sa malim. Mislim na promene koje se javljaju iz kolapsa, nesreća i katastrofa – ili bar na ono što smo nazvali kao takve.

Dakle, ako vaš život propada upravo sada, ako ste usred propasti , ako se dogodila katastrofa, ono što ćete naći ovde može vam spasiti život. Mislim, emotivno. Ali do vraga, znate šta? možda čak i fizički.

Ovde će biti predstavljene Devet Promena Koje Mogu Promeniti Sve. I to je ono gde što ćemo obradjivati ovde u sledećem nastavku.

 

 

Komentari