Da li postoji način da prevaziđete sve što se dogadja? Da, i mi ćemo Vam ga ovde pokazati

Možemo li promeniti način na koji promene menjaju nas?

14.05.2013. Tekstovi

 Vreme je da istražimo kako život funkcioniše. Mislim da je potrebno da znamo šta se ovde zaista događa – I što je još važnije da nađemo neka oruđa za suočavanje s tim. Jer imam vesti za vas: Promene u životu se neće zaustaviti.

Hajde da razgovaramo. Hajde da to bude razgovor tokom kojeg ćemo sprovesti izvanrednu istragu o tome kako život deluje na mentalnom i duhovnom nivou, iz čega će proizaći iznenadjujuće otkriće o načinu na koji možemo promeniti naše iskustvo o samoj promeni – što znači ,naravno, naše iskustvo o životu.

Čitav život nije ništa drugo do proces, koji nazivamo “promena”. Razgovor koji ćemo voditi je osmišljen tako da ponudi put ka pomoći i miru ako se upravo sada suočavate sa promenama u životu.

Da li prolazite kroz ogromne promene upravo sada? Ili možda kroz male? Istina je da nema tih stvari kao sto su “male promene” , u samom smislu postojanja promene to nije važno. Sve su promene važne u životu jedne osobe, jer promena znači stvaranje, a stvaranje je važno.

Pa, ako mislite da malo zaboravite na stvari, da pričekate dok se stvari malo ne slegnu/smire, možete se iznenaditi. Stvari se neće “slegnuti/smiriti”. Stvari će konstantno biti u nemiru na ovoj planeti i u vašim životima još jako dugo. U stvari … pa, da, mogao bi vam reći … u stvari zauvek.

Promena je to što jeste – i nema načina da se to izmeni. Ono što se može promeniti jeste način na koji se suočavate sa promenama, i način na koji vas promene menjaju.

Napisao sam celu knjigu na ovu temu, i istražiću šta je u njoj ovih dana i nedelja koje su pred nama, jer ne postoji savršeniji trenutak od ovog. Bližimo se kraju ove značajne godine 2012 – za koju neki govore da će biti kraj jedne epohe, u stvari - I krećemo se ka razdoblju 2013. Za koje mnogi misle da će biti početak perioda u kome će se dogoditi ogromne promene na našoj planeti… u okruženju, u društvu, u politici, ekonomiji, duhovnosti, I na svaki drugi način koji možete zamisliti.

Ovde ćemo razgovarati o tome kako da se suočite sa ogromnim promenama, a ne malim. Mislim na promene koje uzrokuju kolapsi, nesreće i katastrofe – ili bar ono što mi označimo kao takvo. Pa ako vaš život upravo sada propada, ako ste usred nesreće, ako se dogodila neka katastrofa, ono što možete pronaći ovde može vam spasiti život. Mislim, emotivno. Ali znate šta? Možda čak I fizički.

Ovde, u danima i nedeljama koje nam predstoje, pokazaću vam Devet Promena Koje Mogu Promeniti Sve. Ova mala lista će promeniti sve sto se javlja u vašoj stvarnosti. Osim ukoliko ne promeni. Izbor će biti na vama. Ali će to biti lista koju ćete makar želeti da pročitate. Možda bar želeti da saznate o čemu se tu zapravo radi.

Knjiga Kada Se Sve Promeni, Promeni Se Sve nam pruža uvid u to kako možemo tiho i mirno, bezbedno pa čak i radosno da se suočimo sa predstojećim vremenima. I posle događaja koji se odigrao u Newtown-u, Connecticut, mislim da ceo ljudski rod može makar malo toga da učini.

Vaše komentare takođe očekujemo, u Odeljku za Komentare. Prođite zajedno sa mnom kroz ovaj material, i obavestite nas sve o tome šta mislite o njemu. Jer na osnovu onoga što vi mislite, i što ja mislim i što svi mi mislimo, stvaramo našu Sutrašnjicu.

Drago mi je sto ste s nama.
Sa ljubavlju
Neale

Komentari