Tumačenje RS Bogom


Tumačenje RS Bogoma

Duše se nikada ne susreću slučajno

U novom svijetu stvaranja čovječanstva, koji se upravo izdiže na Zemlji kao rezultat prihvaćanja Nove Duhovnosti od strane naše vrste, pojavljuju se potpuno novi načini razmišljanja – načini koji mijenjaju određena ljudska iskustva u njihovom fizičkom životu. Na primjer, brak.

Tumačenje RS Bogoma

Hej, čekajte malo! Ne postoji mesto zvano Pakao??

Razgovori s Bogom slavno ističu da ne postoji mesto zvano Pakao. Da li je moguće da je to istina?


Tumačenje RS Bogoma

Slobodna volja eliminiše postojanje ’’pakla’’

Postoji veoma dobar razlog zašto vi ne možete da odete u pakao ma šta god da ste radili tokom života, vaših života ovde na zemlji. A to je da ne postoji takvo mesto.

Tumačenje RS Bogoma

Bog i "Pravda" i vreme "Za Naplatu"

Zbog toga što Razgovori s Bogom ističu da ‘’ne postoje takve stvari kao Ispravno i Pogrešno’’, ljudi me često pitaju : ‘’Da li onda ne postoji ‘pravda’ u Carstvu Božjem?’’ Kako sam ja razumeo poruke iz RSB? Odgovor je ‘’ne’’. Ne na način na koji mi to shvatamo.


Tumačenje RS Bogoma

Bog vam nikada neće bilo šta oprostiti

Ovo je važno. Molim vas pročitajte… Ako mislite da će vam Bog oprostiti bilo šta ‘’loše’’ što ste uradili, opasno se varate. Razgovori s Bogom nam kažu da vam Bog nikada neće oprostiti ništa.

Tumačenje RS Bogoma

Ko i šta je Bog?

Razgovori s Bogom su dati čovečanstvu kako bi dali odgovore na Najveća Životna Pitanja. I najveće od svih naših Najvećih Pitanja je, I nastavlja da bude : ‘’Ko i šta je Bog?’’


Tumačenje RS Bogoma

Da li je slaganje sa Bogom "dosadno"?

Moj prethodnii tekst je na temu Ko i Šta Je Bog… I pošto pratim šta sam pisao, evo gledišta koje nam je jedan čitalac ponudio…

Tumačenje RS Bogoma

Da li treba da se plašimo Boga?

Da li je Bog biće kojeg se trebamo “plašiti”?


Tumačenje RS Bogoma

Upoznavanje vašeg deteta sa konceptom i stvarnošću Boga – III Deo

Prva stvar koju treba uraditi dok istražujete kako dete upoznati sa konceptom i stvarnošću Boga jeste, da vam bude jasno šta VI mislite o konceptu i stvarnosti Boga.

Tumačenje RS Bogoma

Upoznavanje vašeg deteta sa konceptom i stvarnošću Boga – II Deo

Dok bismo mi zamišljali kako većina roditelja ne želi da njihova deca prosto prihvate gledišta roditelja o svemu – a naročito njihovo gledište o nečemu tako bitnom kao što je Bog – izazov postaje veliki: Obezbediti deci jedan slobodan mentalni prostor, u kojem će stvarati svoje sopstvene zaključke, a istovremeno pružiti čvrsto i...